Prosjekt Ferieklubben er i gang.

Postet av Øystein Bråten den 17. Jan 2024

Berit Elisabeth NysæterI september i fjor søkte vi Gjensidigestiftelsen om 200.000 kroner i tilskudd til prosjekt "AFSK ferieskoler", som da var arbeidstittelen. Søknaden ble så innvilget i sin helhet senere på høsten. 

Dermed lå alt til rette for å jobbe med vårt nye aktivitetstilbud i 2024, som nå på nyåret har fått tittelen AFSK ferieklubb! 

Berit Elisabeth Nysæter er nå engasjert som prosjektleder, og skal lede prosjektet gjennom fødselsåret. 

Vi ønsker Berit masse lykke til i arbeidet ! 


Konseptet er altså aktivitet i skoleferier; vinter-, sommer- og høstferie 2024. Mange barn og unge er hjemlige i ferier imens foresatte har sine jobbforpliktelser - så dette tilbudet tenker vi er kjærkomment for en ellers så tøff familielogistikk i skoleferier. AFSK tilbyr åpent anlegg med mange aktiviteter - og det beste av alt - det blir helt gratis ! 


En intensjon for tilbudet er også at ungdommer skal få muligheten til å tjene noen kroner i arbeid som aktivitetsledere. 


Vinterferien er følgelig først ut, og det jobbes nå i rekkene med å få på plass et aktivitetstilbud på idrettsanlegget uke 8. 

På sommerstid tar vi sikte på en tilsvarende aktivitetsuke første uka etter skoleslutt, og en opsjon på aktivitetsopplegg i dagene før skolen starter opp igjen. Høstferie kommer senere og vil også inneholde åpne aktiviteter hos oss. 


De kommende dagene vil det bli sendt ut mer informasjon og påmeldingsskjema omkring tilbudet. 


Det vil være behov for mange ungdommer til å bekle aktivtetslederrollen, så vi publiserer en stillingsutlysning snarlig. 


Har dere spørsmål omkring tilbudet så kan dere gjerne ta kontakt med prosjektleder Berit Elisabeth på epost;

 afsk-ferieklubb@afsk.no 

Tilskudd til vårt nye tilbud i 2024 - AFSK ferieskoler. Det står -22 på sjekken, men skal være -23.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.